четвер, 21 липня 2011 08:44

Збірна Парагваю вийшла у фінал Кубка Америки
20

Фото: Reuters

Збірна Парагваю з футболу вийшла у фінал Кубка Америки, перемігши в місті Мендоса на заході Аргентини команду Венесуели у серії післяматчевих пенальті з рахунком 5:3.

Гра була дуже напруженою та гарячою хоча температура повітря коливалася на позначці в 0 градусів (у Південній півкулі зараз зима). На 34-й хвилині першого тайму м'яч опинився у сітці воріт Парагваю, але мексиканський суддя Франсиско Чакон визначив, що венесуелець Саломон Рондон був "поза грою". Рахунок так і не змінився за 120 хвилин основного і додаткового ігрового часу.

Напередодні матчу президент Венесуели Уго Чавес, який знаходиться в Гавані на лікуванні, написав у Twitter: "Очікується захоплююча гра. Прийшов Ніколас (Мадуро, глава МЗС Венесуели). Здається, що і Фідель прийде подивитися матч з нами! Ми будемо жити і переможемо!"

Збірна Венесуели, яка вперше у своїй історії вийшла у півфінал Кубка Америки, побореться за 3-е місце в матчі з командою Перу, який відбудеться 23 липня в місті Ла-Плата провінції Буенос-Айрес. На наступний день, 24 липня, на стадіоні "Монументаль" у столиці Аргентини зустрінуться у фіналі футболісти Уругваю і Парагваю, пише РИА Новости.

1 / 2 фіналу

Перу - Уругвай - 0:2 (0:0, 0:2)

Голи: 0:1 - Суарес (53), 0:2 - Суарес (58).

Парагвай - Венесуела - 0:0 (0:0, 0:0, 0:0, 0:0), по пенальті - 5:3

Серія пенальті: 1:0, 1:1, 2:1, 2:2, 3:2, 3:3, 4:3, 5:3.

Вилучення: Сантана, 103 (Парагвай).

Зараз ви читаєте новину «Збірна Парагваю вийшла у фінал Кубка Америки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути