середа, 13 липня 2011 09:14

Збірна Уругваю зіграє у чвертьфіналі Кубка Америки
11

Фото: Reuters

Збірна Уругваю з футболу вийшла в 1 / 4 фіналу Кубка Америки, що проходить в Аргентині. Уругвайці вийшли в плей-офф завдяки перемозі в матчі останнього туру групового етапу зі збірною Мексики (1:0).

Єдиний гол в цій зустрічі на 15-й хвилині забив Альваро Перейра. Про це повідомляє офіційний сайт турніру. Усього на Кубку Америки визначились вже шість учасників 1 / 4 фіналу.

В іншому матчі, що відбувся в ніч з 12 на 13 липня, збірна Чилі перемогла команду Перу з рахунком 1:0. На 90-й хвилині м'яч у свої ворота відправив перуанець Андре Каррільо.

Чилійці з сімома очками посіли перше місце в групі C. Друге місце посіла команда Уругваю, що набрала п'ять очок, а на третьому місці фінішувала збірна Перу, в активі якої чотири очки.

Чилі, Уругвай і Перу вийшли в 1 / 4 фіналу. У групі A путівки в плей-офф отримали Колумбія та Аргентина, а в групі B місце в 1 / 4 фіналу забезпечила собі Венесуела, яка набрала чотири очки в двох турах.

У ніч з 13 на 14 липня відбудуться останні матчі групового етапу. У групі B Парагвай зіграє з Венесуелою, а Бразилія з Еквадором. В даний час у збірних Парагваю та Бразилії по два очки, в Еквадору - одне очко.

В 1 / 4 фіналу вийдуть дві найкращі команди групи B, а також Коста-Ріка (яка посіла третє місце в групі A) або третя команда групи B - залежно від її показників.

Зараз ви читаєте новину «Збірна Уругваю зіграє у чвертьфіналі Кубка Америки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути