понеділок, 11 липня 2011 09:47

Став відомий перший чвертьфіналіст Кубка Америки

Став відомий перший чвертьфіналіст Кубка Америки

Збірна Колумбії з футболу стала першим учасником 1/4 фіналу Кубка Америки. У ніч на 11 липня колумбійці в матчі третього (останнього) туру в групі А перемогли Болівію з рахунком 2:0. Збірна Колумбії набрала сім очок і посіла перше місце. Болівійці залишилися останніми і не вийшли в 1/4 фіналу, повідомляє офіційний сайт Кубка Америки.

У матчі з Болівією обидва голи у складі колумбійської збірної забив форвард "Порту" Радамель Фалькао. Він відзначився на 14-й і 28-й хвилинах. Раніше на Кубку Америки Колумбія перемогла Коста-Рику (1:0) і зіграла внічию з Аргентиною (0:0).

Останній матч у групі А, в якому аргентинці зіграють з костариканцями, відбудеться в ніч на 12 липня. Після двох турів у Коста-Ріки три очки, у Аргентини - два. У Болівії залишилося одне очко.

У групі В після двох турів у Венесуели чотири очки, у Бразилії та Парагваю - по два, в Еквадору - одне. У групі С Чилі і Перу набрали по чотири очки, Уругвай - два, Мексика - нуль.

В 1/4 фіналу вийдуть команди, що зайняли перші та другі місця, а також дві кращі збірні з тих, що посядуть треті місця. Фінал Кубка Америки, що проходить в Аргентині, відбудеться 24 липня.

Зараз ви читаєте новину «Став відомий перший чвертьфіналіст Кубка Америки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути