Ексклюзиви
середа, 20 липня 2011 10:00

Суарес вивів Уругвай у фінал Кубка Америки

Суарес вивів Уругвай у фінал Кубка Америки

Відбувся перший півфінал Копа Америка між збірними Перу й Уругваю. Перуанці в останній раз грали у фіналі у далекому 1975 році, а уругвайці останні три турніри закінчували на півфінальній стадії.

Перший тайм вийшов спокійним і рівним, команди почергово володіли перевагою. Непогані моменти забити були у Луїса Сареса і Дієго Форлана, але Рауль Фенандес виручав команду. Перуанцям не вистачало точності на заключній стадії атак. Все йшло до того, що і в цьому матчі буде додатковий час.

Але у другому таймі дуплетом вистрілив Луїс Суарес. З перших хвилин Уругвай посилив тиск на оборону суперника і перуанці не витримали. На 53-й хвилині нападник "Ліверпуля" зіграв на добиванні після удару Дієго Форлана. "Інки" пішли відіграватися, на що уругвайці відповіли швидкою контратакою. Альваро Перейра отримав м'яч біля центральної линії поля і зробив закид за спину перуанських захисників на Суареса, якому вдалося уникнути "офсайдної" пастки. Суарес спокійно обіграв воротаря і спрямував м'яч у порожні ворота - 2:0.

У Перу було ще півгодини для того, щоб виправити ситуацію, але "інки" просто почали хамити на полі, що призвело до червоної картки Варгаса за відмашку від Суареса. У меншості без свого капітана підопічні Серхіо Маркаряна вже нічого не змогли зробити.

Дубль Луїса Суареса виводить Уругвай в фінал Копа Америка вперше з 1999 року. Команда Оскара Вашингтона Табареса доводить, що на даний момент саме вона є лідером у Південній Америці.

Уругвай - Перу - 2:0 (0:0)

Голи: Суарес, 53, 58

Зараз ви читаєте новину «Суарес вивів Уругвай у фінал Кубка Америки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути