четвер, 14 липня 2011 08:52

Збірна Бразилії стала останнім чвертьфіналістом Кубка Америки
8

Фото: Reuters

Збірна Бразилії стала останнім учасником 1 / 4 фіналу Кубка Америки з футболу. У матчі останнього туру групового етапу бразильці перемогли Еквадор з рахунком 4:2 і фінішували на першому місці в групі B. В 1 / 4 фіналу бразильська команда зіграє зі збірною Парагваю. Про це повідомляє AFP.

У складі збірної Бразилії відзначилися Алешандре Пато і Неймар, які забили по два голи. В Еквадору два м'ячі забив Феліпе Кайседо.

Парагвай, який також виступав у групі B, в останньому турі зіграв внічию з командою Венесуели (3:3). По ходу матчу парагвайці вели з рахунком 3:1, але в доданий час пропустили два м'ячі.

Бразилія і Венесуела набрали у груповому турнірі по п'ять очок, а в активі Парагваю виявилося три очки. Еквадор набрав одне очко, зайняв останнє місце в групі і в плей-офф не вийшов.

В інших матчах 1 / 4 фіналу Венесуела зіграє зі збірною Чилі, Аргентина зустрінеться з Уругваєм, а Колумбія - зі збірною Перу. Зустрічі Венесуела - Чилі і Бразилія - Парагвай відбудуться в ніч на 17 липня, а два інших матчі 1 / 4 фіналу - в ніч на 18 липня. Фінал Кубка Америки, що проходить в Аргентині, відбудеться 24 липня.

Всі пари 1 / 4 фіналу Кубка Америки.

Колумбія - Перу

Аргентина - Уругвай

Бразилія - Парагвай

Чилі - Венесуела

Матчі пройдуть 17 і 18 липня.

Зараз ви читаєте новину «Збірна Бразилії стала останнім чвертьфіналістом Кубка Америки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути