середа, 12 жовтня 2011 13:18

Збірна Іспанії повторила рекорд Голландії та Франції

Збірна Іспанії повторила рекорд Голландії та Франції

Збірна Іспанії з футболу повторила рекорд усіх часів за кількістю перемог поспіль в офіційних матчах. Увечері 11 жовтня іспанці в останньому матчі відбіркового циклу Євро-2012 перемогли Шотландію (3:1) і виграли 14-у офіційну гру поспіль, повторивши досягнення збірних Голландії та Франції, пише газета Marca.

Французи домоглися цього результату у 2004 році, голландці - в 2010-му. Іспанці можуть побити світовий рекорд в 2012 році на чемпіонаті Європи в Польщі та Україні, куди вони пробилися достроково.

Переможна серія збірної Іспанії в офіційних матчах почалася на чемпіонаті світу 2010 року в грі проти Гондурасу. Потім на ЧС-2010 іспанці обіграли Чилі, Португалію, Парагвай, Німеччину і Голландію. Ще вісім перемог вони здобули у відбірковому турнірі Євро-2012, де виступали разом з Шотландією, Ліхтенштейном, Литвою та Чехією.

14-а перемога поспіль була здобута іспанцями в місті Аліканте. М'ячі у ворота збірної Шотландії забили Давід Сілва (він відзначився двічі) і Давід Вілья. Для Вільї, який є кращим бомбардиром іспанської збірної всіх часів, цей гол став 50-м у складі національної команди.

Зараз ви читаєте новину «Збірна Іспанії повторила рекорд Голландії та Франції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути