Ексклюзиви
середа, 12 жовтня 2011 11:56

Хунтелар став найкращим бомбардиром кваліфікації Євро-2012

Хунтелар став найкращим бомбардиром кваліфікації Євро-2012

Нападаючий збірної Нідерландів Клас-Ян Хунтелар став найкращим бомбардиром групового турніру відбірного раунду чемпіонату Європи-2012 з футболу.

На його рахунку 12 забитих м'ячів. При цьому лише один гол він провів з пенальті. Нападник на прізвисько Мисливець лише один раз пішов з поля з порожніми руками. П'ять разів Хунтелар вражав ворота збірної Сан-Марино, три м'ячі відвантажив Швеції, по два - Фінляндії та Молдові.

Друге місце в списку кращих снайперів зайняв форвард національної команди Німеччини Мирослав Клозе (9). На третьому рядку розташувався іспанський нападаючий Давід Вілья (7).

Найбільшу кількість ударів по воротах завдали Хунтелар і Вілья (по 20), при цьому іспанець часто бив і повз ціль - 18 разів. За цим показником він поступається тільки форварду Юрі Мовсисяну з Вірменії (20 ударів повз ворота). Першу десятку з 14-а промахами замкнув Андрій Аршавін.

Загалом найбільшу кількість голів у ворота суперників провели футболісти Нідерландів (37), в трійку лідерів також увійшли команди Німеччини (34) і Швеції (31).

Частіше за інших м'ячі зі своїх воріт доводилося діставати воротарям Сан-Марино (53), Азербайджану, Фарерських островів (по 26) та Андорри (25).

Зараз ви читаєте новину «Хунтелар став найкращим бомбардиром кваліфікації Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути