Ексклюзиви
середа, 12 жовтня 2011 12:31

Відіч і Станкович завершили кар'єру у збірній Сербії

Відіч і Станкович завершили кар'єру у збірній Сербії

Захисник англійського футбольного клубу "Манчестер Юнайтед" Неманья Відіч завершив кар'єру у збірній Сербії. Про це повідомляє Associated Press.

Відіч вирішив піти з національної команди після того, як серби програли Словенії у відбірковому турнірі чемпіонату Європи і втратили шанси пробитися у фінальну частину Євро-2012.

Крім Відіча, якому 21 жовтня виповниться 30 років, кар'єру в національній команді завершив 33-річний півзахисник міланського "Інтера" Деян Станкович.

Матч Словенія - Сербія відбувся 11 жовтня. Наприкінці першого тайму цієї зустрічі відзначився словенський футболіст Даре Вршіч, а на 65-й хвилині серби отримали нагоду зрівняти рахунок з пенальті, але Відіч не реалізував одинадцятиметровий удар.

Матч закінчився перемогою збірної Словенії з рахунком 1:0, і серби фінішували на третьому місці в групі C слідом за Італією та Естонією. Італія потрапила на Євро-2012, а Естонія візьме участь у стикових матчах.

Після матчу зі Словенією Відіч сказав, що в збірній Сербії настав час зміни поколінь. Як уточнює британське видання The Daily Mail, Відіч взяв на себе відповідальність за погане виконання пенальті. Захисник сказав, що, якби він зміг забити гол, хід гри змінився б. Станкович, в свою чергу, підкреслив, що він хоче зосередитися на виступах за "Інтер".

Відіч провів за збірну країни 56 матчів. Для Станковича гра зі Словенією стала 102-ю у складі національної команди. Обидва футболісти встигли пограти за збірні Югославії, Сербії та Чорногорії і, нарешті, Сербії.

Зараз ви читаєте новину «Відіч і Станкович завершили кар'єру у збірній Сербії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути