понеділок, 09 жовтня 2017 02:56

Збірна Хорватії показала, як готується до матчу з Україною
14

Збірна Хорватії провела тренування на НСК “Олімпійський”
Фото: Ірина Козюпа
Збірна Хорватії провела тренування на НСК “Олімпійський”
Збірна Хорватії провела тренування на НСК “Олімпійський”
Збірна Хорватії провела тренування на НСК “Олімпійський”
Збірна Хорватії провела тренування на НСК “Олімпійський”

Національна збірна Хорватії провела передматчеве тренування на НСК "Олімпійський". Перші 15 хв були відкритими для ЗМІ.

Перед тренуванням наставник "картатих" Златко Даліч і захисник Домагой Віда поспілкувалися з журналістами в рамках передматчевої прес-конференції.

Тренер розповів, що Марцело Брозович травмований і вже залишив розташування збірної Хорватії. Зате команда розраховує на форварда Маріо Манджукіча і захисника Деяна Ловрена.

Вигляд і слова представників хорватів показали, що атмосфера у таборі збірної Хорватії зараз не найкраща. Хорватські журналісти і взагалі виглядали приречено.

"Що вселяє в нас оптимізм перед матчем з Україною? Ніщо, - іронічно усміхається один з хорватських журналістів. - У нас зараз багато травмованих. Той же Нікола Калінич, який грав за "Дніпро".

Останні результати і гра команди не віщують нічого хорошого. А останні 15 хв матчу проти Фінляндії — це просто катастрофа. Анте Чачіча відправили у відставку, щоб пробудити команду і вдихнути в неї нове життя. Вся надії на те, що Даліч зможе налаштувати футболістів у психологічному плані, бо часу на тактику у нього точно немає.

Збірна Хорватії любить героїчно долати труднощі, коли сама себе заганяє у глухий кут і дороги назад вже немає.

Невихід на Кубок світу не стане катастрофою вселенського масштабу. Англія і Нідерланди теж не виходили на великі турніри. Це не смертельно, хоча дуже неприємно. Ясна річ, що фанати і вся країна будуть дуже засмучені. Для самої збірної — це стане великим мінусом. Для багатьох гравців — це остання нагода поїхати на мундіаль.

Склад на матч з Україною буде приблизно такий самий, як на Фінляднію. Зміниться одна-дві позиції

Ми заплатили 5 млн євро за право показувати Кубок світу. Без Хорватії цікавість до турніру буде набагато нижчою.

Вболівальники хотіли бачити наставником збірної Роберта Просінечки. Сайти проводили опитування на цю тему. Більше 60% користувачів голосували за нього. Даліч набрав всього кілька відсотків.

Фанати ненавидять президента Хорватського футбольного союзу Давора Шукера і не підтримують тренерів, яких він обирає для збірної. В чому суть конфлікту між вболівальниками і асоціацією? О, це дуже довга історія. Краще запитайте це у нашого прем´єр-міністра Пленковича.

А ще більше 50% користувачів голосують за те, щоб Україна виграла в Хорватії. Після такого Шукер піде зі своєї посади. Знаю людей, які раділи, коли Фінляндія зрівняла рахунок. Зараз справді дуже напружена ситуація у нашій збірній.

Склад на матч з Україною буде приблизно такий самий, як на Фінляднію. Зміниться одна-дві позиції. Зокрема, очікую виходу у старті Мілана Баделя. Очевидно, Хорватія зіграє за схемою 4-3-3. Так Златко Даліч завжди грав у своїх клубах", - каже хорват.

На матчі очікується близько 600 хорватських фанатів. Загалом же на стадіоні обіцяють аншлаг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України потренувалася під дощем перед Хорватією

Матч кваліфікації збірних України та Хорватії відбудеться 9 жовтня на НСК "Олімпійський". Початок о 21:45. Текстовий онлайн — Gazeta.ua.

Турнірне становище в нашій групі перед останнім туром: 1. Ісландія - 19 очок (9 матчів) 2. Хорватія - 17 (9); 3. Україна - 17 (9); 4. Туреччина - 14 (9); 5. Фінляндія - 8 (9); 6. Косово - 1 (9).

Зараз ви читаєте новину «Збірна Хорватії показала, як готується до матчу з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути