субота, 28 січня 2012 16:53

Збірна Габону вийшла в плей-офф Кубка Африки

Збірна Габону вийшла в плей-офф Кубка Африки

Збірна Габону з футболу обіграла команду Марокко, у складі якої виступає захисник київського "Динамо" Бадр Каддурі, з рахунком 3:2 в матчі групового етапу Кубка африканських націй і гарантувала собі вихід в наступний раунд турніру.

Марокканці відкрили рахунок на 25-й хвилині завдяки голу Хуссіна Харджа, на 77-й хвилині габонці відігралися після точного удару нападника П'єра-Емеріка Обамеянга. Гол у виконанні форварда Даніеля Кузена (79) вивів збірну Габону вперед.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вболівальників зупиняли сльозогінним газом на Кубку африканських націй

Команда Марокко змогла скоротити відставання - на 90-й хвилині арбітр зустрічі призначив пенальті у ворота габонців за гру рукою. Одинадцятиметровий реалізував Харджа. Перемогу команді Габону приніс м'яч, забитий півзахисником мінського "Динамо" Брюно Мбанангойє на 5-й доданій до основного часу гри хвилині.

Завдяки перемозі збірна Габону вийшла на перше місце в турнірній таблиці групи С, набравши 6 очок в 2 матчах. Стільки ж у команди Тунісу, що займає другий рядок. В останній грі групового етапу вони визначать, хто вийде в плей-офф з першої позиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екваторіальна Гвінея обіграла Лівію, Замбія перемогла Сенегал: стартував Кубок африканських націй

Марокканці після двох проведених ігор займають третє місце в групі, випереджаючи Нігер, обидві збірні поки не набрали на Кубку Африки-2012 жодного очка.

Зараз ви читаєте новину «Збірна Габону вийшла в плей-офф Кубка Африки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути