неділя, 31 січня 2010 11:34

Нігерія виграла "бронзу" Кубка Африки

Нігерія виграла "бронзу" Кубка Африки

Збірна Нігерії здобула перемогу в матчі за третє місце Кубка Африканських Націй, обігравши з мінімальним рахунком Алжир.

Переможний гол "Суперорли" провели на 55-ій хвилині завдяки зусиллям нападаючого Обінни, який увірвався в штрафний майданчик завдяки індивідуальним діям і забив у ворота суперника.

Представник "Динамо" Айїла Юссуф участі в утішному фіналі не брав, але бронзову медаль, безумовно, заслужив. Відзначимо, що це вже друга медаль подібного гатунку в кар"єрі Юссуфа - в 2006 році Нігерія з динамівцем у складі також зайняла третє місце.

Таким чином, Нігерія всьоме у своїй історії завоювала третє місце на Кубку націй. Вони також були третіми в 2002, 2004 і 2006 роках, додавши до цього два титули і ще чотири другі місця. Алжирці не зуміли пережити розгром у півфіналі від Єгипту і залишилися без медалей.

Фінальний матч Кубка Африки між Ганою і діючим чемпіоном Єгиптом відбудеться сьогодня на стадіоні "11 листопада" в Луанді.

Кубок Африки.

Матч за третє місце.

Ангола.

Нігерія - Алжир - 1:0

Гол: Обінна, 55.

За матеріалами ФК "Динамо" (Киев), Террикон

Зараз ви читаєте новину «Нігерія виграла "бронзу" Кубка Африки ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути