вівторок, 26 січня 2010 08:42

"Динамівець" Юссуф зіграє у півфіналі Кубку Африки

"Динамівець" Юссуф зіграє у півфіналі Кубку Африки

На Кубку Африканських націй у понеділок, 25 січня, визначилися всі півфіналісти турніру. Про це повідомляє AFP.

У понеділок відбулися матчі 1/4 фіналу між діючим чемпіоном Єгиптом і Камеруном, а також між Нігерією і відкриттям турніру збірною Замбії. В обох зустрічах для визначення переможця знадобився додатковий час, а результат протистояння Нігерія - Замбія вирішився тільки в серії пенальті.

В результаті Єгипет обіграв Камерун з рахунком 3:1. Три голи в матчі забив захисник єгиптян Ахмед Хассан, причому двічі у ворота суперника, і один раз - у свої власні. У матчі Нігерія- Замбія, основний час якого закінчився внічию 0:0, успіх супроводжував Нігерію, яка переграла замбійських футболістів у серії пенальті з рахунком 5:4. Вирішальний одинадцятиметровий реалізував голкіпер збірної Нігерії Віктор Еньєма.

У неділю, 24 січня, пройшли два інших чвертьфінальних матчі. Збірна Гани виявилася сильнішою за господарів турніру Анголу - 1:0, а Алжир переграв в додатковий час Кот-д"Івуар з рахунком 3:2.

Таким чином, півфінальні пари виглядають таким чином: Гана - Нігерія, Алжир - Єгипет. Обидві зустрічі пройдуть у четвер, 28 січня, а фінал турніру відбудеться 31 січня в столиці Анголи Луанді.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Динамівець" Юссуф зіграє у півфіналі Кубку Африки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути