неділя, 21 лютого 2010 15:16

Збірна Білорусі розчарувала Лукашенка своїм виступом на Олімпіаді

Збірна Білорусі розчарувала Лукашенка своїм виступом на Олімпіаді

Президент Білорусі Олександр Лукашенко незадоволений результатами, які показують білоруські спортсмени на зимовій Олімпіаді у Ванкувері.

"Я дивлюся на Ванкувер не з точки зору медалей. Медалі - це добре. Але я дивлюся глибше, з тієї точки зору, що ми не показали тих результатів, які могли б показати з урахуванням того, скільки уваги приділяється спорту в Білорусі" , - заявив Лукашенко.

Особливе розчарування у білоруського президента викликає виступ хокеїстів. "Не повинно бути такого провалу в хокеї. Наші хокеїсти грають дуже погано, не рівно", - вважає Лукашенко.

На його думку, значна частина провини за поганий хокей на Олімпіаді лежить на тренерах збірної. "Судячи з усього, це недолік роботи тренерського складу, федерації хокею", - сказав Лукашенко.

Також він піддав критиці виступ білоруських лижників. "Зовсім огидно працюють лижники. І це ж не перший рік ми провалюємо лижню. Немає системного підходу", - сказав Лукашенко.

Однак він сподівається на хороший виступ білоруських фрістайлістів. "Тепер подивимося на фрістайл, якщо судді поставляться прихильно, то може що-небудь і завоюємо", - заявив білоруський президент.

Він пообіцяв після Олімпіади зробити висновки про стан білоруського спорту. "Ігри у Ванкувері - це привід для серйозного аналізу і конкретних висновків", - зазначив Лукашенко.

На сьогоднішній день білоруські спортсмени на Олімпіаді завоювали дві медалі - "срібло" та "бронзу" в біатлоні.

Відзначимо, що у 17 лютого білоруський лідер брав участь у спортивному святі "Мінська лижня", і його команда виграла лижну естафетну гонку 4 по 2,5 кілометрів серед команд республіканських органів влади.

За матеріалами ТСН, РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Збірна Білорусі розчарувала Лукашенка своїм виступом на Олімпіаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути