середа, 12 вересня 2012 18:40

Збірна Англії виглядає досить безглуздо - британська преса про матч з Україною

Збірна Англії виглядає досить безглуздо - британська преса про матч з Україною
Збірній Англії дісталося від місцевої преси. Фото: reuters.com

У середу, 12 вересня, іноземна преса пише про прекрасній грі збірної України в Англії.

Життя починала виглядати досить похмуро для Роя Ходжсона, поки Френк Лемпард не забив пенальті у ворота української збірної на останніх хвилинах матчу, пише британська Daily Mail. Адже він мало не став першим англійським тренером, команда якого програла кваліфікаційний матч на новому стадіоні "Уемблі".

Незважаючи на нічию, цей матч все одно закінчився для Англії погано, адже віддалений Стівен Жерард не зможе зіграти у наступних поєдинках. І взагалі все могло бути набагато гірше, пише газета, адже команда виходила на гру без багатьох основних гравців.

Відмінна гра України, за словами видання, відкрила вразливі місця оборони Англії. Команда господарів мала складнощі з володінням м'ячем і іноді не могла його утримати в простих ситуаціях. А гол Коноплянки газета описує як "видовищний" і "перехоплює подих".

На думку газети, перший гол Англії був не зарахований справедливо, адже було чітко зафіксовано порушення правил проти Андрія Ярмоленка. В остаточному підсумку, пише Daily Mail, гра могла закінчитися для Англії набагато гірше, адже Ходжсон не мав особливого поля для маневру, оскільки багато гравців не змогли взяти в грі участь.

В той же час оглядач авторитетної The Guardian Даніель Тейлор з неабиякою часткою іронії міркує про гру збірної Англії в поєдинку проти України на Уемблі.

"І така збірна Англії офіційно є третьою збірною світу. Або, як мінімум, ФІФА з їх вкрай неоднозначним рейтингом намагається нас в цьому переконати", - іронізує Тейлор.

"У такі вечори, як вчорашній, хлопці Роя Ходсжона нагадують нації, що їх недоліки є системними і що від них можна позбутися швидко. Обіграти Молдову це одне, - зауважує журналіст, - але якщо збірна Англії продовжить виглядати настільки безглуздо, то не зможе розраховувати на що-небудь серйозне".

Нагадаємо, матч 2-го туру (для нашої збірної перший) відбіркового циклу на ЧС-2014 між збірними Англії та України пройшов на Уемблі в Лондоні і закінчився з рахунком 1:1.

Зараз ви читаєте новину «Збірна Англії виглядає досить безглуздо - британська преса про матч з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути