середа, 12 вересня 2012 11:29

"Молодь нахабна і "голодна", тому так вийшло" - гравці збірної про матч з Англією

"Молодь нахабна і "голодна", тому так вийшло" - гравці збірної про матч з Англією
Коноплянка: "Мені пощастило". Фото: ukr-goal.com

Футболісти збірної України прокоментували відбірковий матч до ЧС-2014 проти Англії, який завершився внічию 1:1.

Андрій Ярмоленко: Якщо б мені до гри сказали, що ми зіграємо внічию з Англією, особисто я б погодився, так що вважаю, що сьогодні ми придбали очко, а не втратили два. Добре почали цей цикл. Ми вибрали правильну тактику. Була рівна гра. Можливо, нічия це заслужений результат. Чи вплинув на англійців незарахований гол? Думаю, це взагалі не позначилося на грі, там був фол, тому гол відмінений справедливо. Що сказав Блохін? Сказав, що прикро, що втратили перемогу на останніх хвилинах, але я думаю, що і тренер, і хлопці задоволені грою і результатом. З такими командами, як Англія приємно грати, і ми показали, що можемо це зробити.

В'ячеслав Шевчук: Хороший це результат або поганий, буде зрозуміло в кінці відбіркового циклу. Але якщо говорити конкретно про матч, який щойно завершився, то ще до нього я говорив, що футболісти національної збірної зараз знаходяться в дуже хорошій ігровій формі. Так що ми їхали в Лондон за перемогою. Добилися нічиєї, яка, напевно, є закономірним підсумком зустрічі, адже моменти були як у англійців, так і у нас. У чому причина впевненості? Зміна поколінь. Молоді футболісти - вони нахабні, "голодні". Тому так і вийшло. У другому таймі ми трохи притиснулися до своєї штрафної, тому і було певне психологічне напруження. Але в першому таймі ми повністю контролювали ситуацію на полі, так що особливого тиску не було ні на лавці, ні на поле. Чи зростає збірна України? Думаю, так. Ми повинні грати в більш атакуючий футбол. Приблизно так, як ми грали сьогодні в першому таймі. Ми готові до такої гри. Видно, що усі хлопці прагнуть грати в атакуючий футбол.

Руслан Ротань: Судячи по сьогоднішній грі, звичайно, ми втратили два очки. Але якби нам перед грою сказали, що ми зіграємо 1:1, то все б на це погодилися. Коноплянку багато критикували за те, що він багато б'є по воротах і не влучає, але сьогодні він забив чудовий м'яч. Молдову з Чорногорією можна недооцінювати. Провідних гравців збірної очікують виступи в Лізі чемпіонів і Лізі Європи, на них випаде велике навантаження. Так що ігри з цими командами легкими не будуть.

Євген Коноплянка: Грали ми без страху. Але навіть незважаючи на втрачену перемогу, результат вважаю задовільним. Всі задоволені нашою грою. Одне очко з "Уемблі" не кожній команді вдається відвезти. Що стосується забитого м'яча, то, звичайно, радість переповнює. Так само як і від гола в чемпіонаті України (скромно сміється). Дуже приємно. Цілився чи в "дев'ятку"? Ну, бив туди. Плюс тримав в умі, що Харт може відбити перед собою, а нападник доб'є. Але вийшло забити прямим ударом. Пощастило...

За матеріалами Сегодня, СПОРТ bigmir)net

Зараз ви читаєте новину «"Молодь нахабна і "голодна", тому так вийшло" - гравці збірної про матч з Англією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути