середа, 12 вересня 2012 09:30

"Кращого старту і придумати не можна" - Блохін

"Кращого старту і придумати не можна" - Блохін
Блохін задоволений нічиєю на "Уемблі". Фото: dynamo.kiev.ua

Головний тренер збірної України з футболу Олег Блохін залишився задоволений грою зі збірною Англії, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Я думаю, що кращого старту і придумати не можна. Адже ми грали з однією з найкращих команд світу на "Уемблі" в першому ж матчі відбіркового циклу і зіграли вдало. Думаю, що в першому таймі ми створили збірній Англії певні проблеми, які вона ніяк не могла вирішити. Та й моменти у нас спочатку були дуже хороші", - заявив на післяматчевій прес-конференції Олег Блохін.

"Вважаю, в першому таймі ми мали перевагу і заслужено пішли на перерву ведучи в рахунку. Але гра закінчується тільки на 90-й хвилині, коли прозвучить фінальний свисток судді. Все-таки молоді хлопці в кінці зустрічі трохи злякалися того, що ми дійсно можемо обіграти збірну Англії на "Уемблі". Але такий футбол - без помилок у ньому не буває. Так, ми пропустили м'яч в кінці матчу, але, вважаю, провели дуже хорошу гру. І, повторюся, я дуже задоволений тим, що ми взяли в цьому матчі одне очко", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Жоден тренер не зможе пообіцяти перемоги над Англією" - Блохін

При цьому він також відзначив, що збірна Англії "по ходу матчу трохи додала, а ми в якійсь мірі не розібралися".

"На втомі таке буває. Але як ви бачите, нас не можна звинуватити в тому, що ми грали на утримання рахунку - ми діяли по грі. Так, підсіли в кінці, інтуїтивно молодь хотіла втримати переможний результат, але до цього ми грали в хороший футбол , ні в чому поступаючись збірній Англії", - підкреслив він.

Нагадаємо, національна збірна України зіграла внічию 1:1 з командою Англії у відбірковому матчі Чемпіонату світу 2014 року.

Таким чином в активі збірної України одне набране очко після першого матчу. Англійці набирають 4 очки, зігравши дві гри в кваліфікації.

Наступний матч команда Олега Блохіна зіграє через місяць на виїзді проти збірної Молдови.

Зараз ви читаєте новину «"Кращого старту і придумати не можна" - Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути