середа, 12 вересня 2012 09:43

"Я дуже задоволений тим, що відбувалося на полі" - Ходжсон

"Я дуже задоволений тим, що відбувалося на полі" - Ходжсон
Ходжсон впевнений, що його команда вийде на ЧС-2014. Фото: myliverpool.ru

Головний тренер збірної Англії Рой Ходжсон зазначив, що програти збірній України було б неприємно, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Я розчарований. Мало людей, які спостерігали за грою, будуть незгодні зі мною, що деякі жовті картки були дуже суворим покаранням... Якби ми програли, це було б неприємно для на нас, оскільки ми заслужили на нічию", - сказав Рой Ходжсон.

При цьому, за його словами, його команда показала цілком хорошу гру. "Перші 15 хвилин ми не грали в свою силу. Наступні 75 хвилин ми повністю домінували у грі. Ми створили багато моментів протягом всієї гри і тричі потрапляли в стійки воріт", - зазначив тренер.

"Ми повністю заслужили це очко. Я дуже задоволений тим, що відбувалося на полі. Ми грали проти дуже гарної команди, але я дуже задоволений діями своїх футболістів. Сьогодні я набагато більше, впевнений, що у нас є команда, яка виведе нас на ЧС -2014", - заявив Ходжсон.

Нагадаємо, національна збірна України зіграла внічию 1:1 з командою Англії у відбірковому матчі Чемпіонату світу 2014 року.

Таким чином в активі збірної України одне набране очко після першого матчу. Англійці набирають 4 очки, зігравши дві гри в кваліфікації.

Наступний матч команда Олега Блохіна зіграє через місяць на виїзді проти збірної Молдови.

Зараз ви читаєте новину «"Я дуже задоволений тим, що відбувалося на полі" - Ходжсон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути