Ексклюзиви
вівторок, 31 травня 2011 10:22

"Зараз з хлопцями з "Шахтаря" вже жартуємо на тему Кубка України" - Мілевський

"Зараз з хлопцями з "Шахтаря" вже жартуємо на тему Кубка України" - Мілевський

Нападаючий збірної України Артем Мілевський розповів, що в розташуванні національної команди між гравцями "Динамо" і "Шахтаря" існують гранично дружні відносини, незважаючи на недавній дуже напружений і нервовий фінальний поєдинок Кубка України, в якому перемогу з рахунком 2:0 святкували "гірники".

"Поразка від "Шахтаря" у фіналі Кубка України була, звичайно, важкою, але зараз з хлопцями з "Шахтаря" вже жартуємо на цю тему. Так що відсоток емоцій значно вище, ніж в недавні дні, - сказав Мілевський. - Що ж до перших тренувань у збірній України під керівництвом Блохіна, то на заняттях приємна обстановка і всім дуже цікаво працювати. Як у плані вправ на фізику, так і в плані занять з м'ячем".

Також форвард київського "Динамо" відповів на питання, що потрібно зробити для того, щоб у наступному сезоні завоювати звання чемпіонів України.

"Треба не втрачати очки, як це відбувалося у нас в першій половині сезону, що завершився, - сказав Мілевський. - У нас завжди так виходить: або "Шахтар" втрачає очки там, де не повинен цього робити, або ми. Але, зізнатися, не хотів би зараз згадувати перипетії минулого чемпіонату України".

Нагадаємо, збірна України 1 червня зіграє у Києві з командою Узбекистану, а 6 червня в Донецьку зустрінеться зі збірною Франції.

Зараз ви читаєте новину «"Зараз з хлопцями з "Шахтаря" вже жартуємо на тему Кубка України" - Мілевський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути