Ексклюзиви
понеділок, 30 травня 2011 13:25

Блохін поставив завдання збірній України на Євро-2012

Блохін поставив завдання збірній України на Євро-2012

Головний тренер збірної України з футболу Олег Блохін поставив своїй команді завдання на чемпіонат Європи 2012 року, який Україні організовує спільно з Польщею. За словами Блохіна, мета української збірної - виграти турнір, але для початку його команда планує вийти з групи. Про це повідомляє офіційний сайт ФІФА.

Фаворитами Євро-2012 тренер української команди назвав сім або вісім збірних. При цьому Блохін назвав тільки шість команд, яких він вважає претендентами на перемогу в турнірі: Францію Англію, Німеччину, Іспанію, Голландію та Португалію. Хто є сьомим і восьмим претендентом, тренер не уточнив.

Блохін також розповів про найближчі плани збірної України. За словами тренера, після товариських матчів з Узбекистаном і Францією (у червні) і зі Швецією (у серпні) команда проведе зустрічі зі збірними Чехії, Болгарії та Німеччини, а також сподівається домовитися про товариський матч з чемпіонами Європи і світу іспанцями.

Блохін був призначений головним тренером збірної України у квітні 2011 року. Блохін вже працював з національною командою з 2003 по 2007 роки. На чемпіонаті світу 2006 року під його керівництвом українці дійшли до 1/4 фіналу.

Зараз ви читаєте новину «Блохін поставив завдання збірній України на Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути