пʼятниця, 17 травня 2013 18:28

"Зараз головне заспокоїти світ після того, що накоїв Душин" - Ірина Дерюгіна

"Зараз головне заспокоїти світ після того, що накоїв Душин" - Ірина Дерюгіна
Ірина Дерюгіна: "У Душина була особиста помста". Фото: e-news.com.ua

У діях звільненого днями президента Української федерації гімнастики (УФГ) Сергія Душина була присутня особиста помста, вважає віце-президент Федерації гімнастики України, член технічного комітету Міжнародної Федерації гімнастики (ФІЖ) Ірина Дерюгіна.

"У Сергія дружина - "художниця", до того ж наша учениця (відома гімнастка Тетяна Попова - Ред.). І у нас з нею чудові стосунки, ми її дуже любимо. А що сталося з ним? Напевно, якась особиста помста. Хоча він довгий час перебував за кордоном, і, швидше за все, всі його дії були спрямовані на те, що він не мав великої компетенції перебувати на цій посаді. І всі його помилки вилізли. Ну як можна було проти гімнасток щось підлаштовувати. Він взагалі просив міністерство позбавити національну збірну фінансування, нам зачитували його листи. Це - підрив авторитету всієї гімнастки України, це взагалі шкідництво",- каже вона

На думку Ірини Дерюгіної, важливо відновити репутацію української гімнастики, особливо напередодні майбутнього чемпіонату світу, який пройде в київському Палаці спорту з 28 серпня по 1 вересня нинішнього року.

"Зараз найголовніше - вирівняти стосунки з міжнародною федерацією і взагалі заспокоїти весь світ після того, що накоїв Сергій Душин. Ну і до кінця вирішити питання фінансів, це ще одна важлива проблема підготовки до чемпіонату світу",- підкреслила Ірина Іванівна.

Нагадаємо, на позачерговому засіданні виконкому федерації її президентові Сергій Душину висловили недовіру і відправили у відставку.

Зараз ви читаєте новину «"Зараз головне заспокоїти світ після того, що накоїв Душин" - Ірина Дерюгіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути