четвер, 16 травня 2013 14:57

Президенту Української федерації гімнастики висловили недовіру і відправили у відставку

Президенту Української федерації гімнастики висловили недовіру і відправили у відставку
Ірина Дерюгіна звинуватила Сергія Душина в узурпації влади. Фото: obozrevatel.com

Президент Української федерації гімнастики Сергій Душин відправлений у відставку. 14 травня на позачерговому засіданні виконкому УФГ, яке зібрала ініціативна група у складі 9 членів виконкому, Сергію Душину, як президенту федерації, було висловлено недовіру.

Таким чином, він не має права виконувати обов'язки президента УФГ і всі його наступні рішення будуть нелегітимними. Також відсторонений від виконання своїх обов'язків віце-президент УФГ Олімпійський чемпіон Валерій Гончаров.

Тимчасово виконуючим обов'язки президента Української федерації гімнастики призначений Володимир Юр'єв, в.о. першого віце-президента став Ігор Коробчинський.

17 травня в 12:30 в Міністерстві молоді та спорту (вул. Еспланадна 42) відбудеться прес-конференція нинішнього керівництва УФГ за участю Міністра молоді та спорту України Равіля Сафіулліна та президента ФГУ Альбіни Дерюгіної. Організатори прес-конференції розкажуть про деталі виконкому та про прийняті рішення.

Нагадаємо, раніше віце-президент ФГУ Ірина Дерюгіна заявила, що Сергій Душин, який був обраний президентом УФГ 16 лютого 2013-го, "узурпував владу і своїми діями завдав художній гімнастиці нашої країни величезного морального збитку. З подачі Душина були анульовані всі заявки на участь української національної збірної у міжнародних змаганнях, у тому числі чемпіонаті світу, який проходитиме в Києві".

Зараз ви читаєте новину «Президенту Української федерації гімнастики висловили недовіру і відправили у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути