Ексклюзиви
субота, 20 жовтня 2012 11:40

Запорізький "Металург" може бойкотувати матч з "Ворсклою"

Запорізький "Металург" може бойкотувати матч з "Ворсклою"
Персонал запорізького клубу скаржиться на систематичні затримки виплат заробітної плати ФОТО: russian-ultras.com

Ситуація у запорізькому "Металурзі", схоже, виходить з-під контролю. Сьогодні з достовірних джерел у клубі стало відомо, що персонал клубу, відповідальний за супровід команди під час матчів, включаючи тренерів, лікарів, масажистів, відмовляється виїжджати в Полтаву на черговий календарний матч.

Причинами такого рішення стали систематичні затримки виплат заробітної плати, а також рішення основного засновника клубу - Олександра Богуслаєва (син В'ячеслава Богуслаєва - глави підприємства "Мотор Січ" і депутата ВР від Партії регіонів), надалі платити обслуговуючому персоналу мінімальний оклад без премій і бонусів.

Відповідний лист від імені працівників клубу сьогодні було вручено Богуслаєву, проте той, за даними все тих же джерел, ніяк на це не відреагував, і рішення своє змінювати не має наміру.

У сформованій ситуації календарний матч чергового туру "Ворскла" - "Металург" (Запоріжжя) знаходиться під загрозою зриву, бо, навіть якщо самі футболісти прибудуть до Полтави, готувати їх до матчу, а також надавати медичну допомогу буде нікому, а відсутність медичного персоналу, як відомо, є порушенням регламенту змагань, і може стати причиною скасування будь-яких спортивних заходів.

Гра "Ворскла" - "Металург" (Запоріжжя) запланована на неділю, 21 жовтня. Початок матчу о 14:00.

Зараз ви читаєте новину «Запорізький "Металург" може бойкотувати матч з "Ворсклою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути