пʼятниця, 07 вересня 2012 10:58

Кварцяний очолить запорізький "Металург"

Кварцяний очолить запорізький "Металург"
Віталій Кварцяний змінив на посаді Сергія Ковальця ФОТО: volynnews.com

Спортивний директор запорізького "Металурга" Анатолій Заяєв офіційно підтвердив, що новим головним тренером команди призначено екс-наставника луцької "Волині" і криворізького "Кривбасу" Віталій Кварцяний, а також прокоментував звільнення з посади наставника "Металурга" Сергія Ковальця.

"Якщо чесно, сьогодні мені хотілося б уникнути розмови щодо відставки з "Металурга" Сергія Ковальця, а всю правду зможу розповісти через деякий час. Думаю, люди дізнаються багато нового. Поки Сергій Іванович не розрахувався в клубі. Хоча вже з четверга у "Металурга" новий головний тренер - Віталій Кварцяний. Я продовжу роботу в якості спортивного директора.

Такого, як при Сергієві Івановичу, не повинно бути. Йому ніхто не забороняв комплектувати команду, але в Запоріжжя приїхало стільки футболістів, що просто соромно. Запропонував навіть записувати кожного, щоб не забути.

Одна справа, грати, інше - тренувати. Ми ж не звертали уваги, що в нього не вийшло в ФК "Львів", в "Оболоні". Це молодий спеціаліст. Але виправдань невдалих результатів не повинно бути", - цитує Заяєва "СЭ в Украине".

Зараз ви читаєте новину «Кварцяний очолить запорізький "Металург"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути