Ексклюзиви
понеділок, 16 липня 2012 10:20

"Воювати ні з ким не хочу. Пістолет з бронежилетом вдома залишив"- Кварцяний

"Воювати ні з ким не хочу. Пістолет з бронежилетом вдома залишив"- Кварцяний
Віталій Кварцяний не знайшов спільну мову з керівництвом "Кривбасу". Фото: sport-express.ua

Причиною відходу Віталія Кварцяного з "Кривбасу" став конфлікт із гендиректором клубу Олександром Затулком. Про це екс-наставник команди сказав в ефірі програми "ПРОФУТБОЛ" на каналі 2+2.

"У команді є футболісти, які є хорошими людьми, але при цьому не розуміють, що треба робити на полі. Ви подивіться на Єслінека, за ігровим показниками - обиграші, перехоплення, відбори - суцільні нулі. Не виходить в творенні, не виходить в логіці - сідай на дупу, підбирай м'ячі, отримай впевненість, починай обігравати", - охарактеризував рівень деяких гравців команди Віталій Володимирович.

З генеральним директором клубу Олександром Затулоком тренеру спільну мову знайти не вдалося.

"Цей місяць я ще міг працювати, але після розмови з Затулком я виїду звідси. Так не буде. Я не хочу з ним тут воювати. Пістолет вдома залишив, бронежилет теж не взяв. Я таких лицемірів не зустрічав ще в житті. А лицемір великого розливу - це складний тип.

Гривні, долара на трансфери не дають. Я з ним був по-хорошому цілий місяць, але коли почалася трансферна компанія і людина мене красиво і гнучко обманювала... Поставлено завдання створити новий бренд, очистити команду від сміття. Нехай не ображаються футболісти. Але як це робити в таких умовах?", - говорить Віталій Кварцяний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кварцяний виставив на трансфер шістьох футболістів "Кривбаса"

Клубні проблеми полягають не тільки в області трансферів.

"Що потрібно робити? Туалет освіжити на першому поверсі, вагонку, сантехніку, побілку хоча б зробити. Поставити захисну сітку, щоб м'ячі не відлітали.

Упевнений, що Юрію Максимову створювали такі самі умови. Він молодший за мене, нервових клітин більше, тому по-чоловічому терпів до останнього", - вважає Віталій Володимирович.

Нагадаємо, Віталій Кварцяний залишив "Кривбас" у розпал робочого дня 11 липня, пропрацювавши з командою рівно місяць. На посту головного тренера команди він змінив Юрія Максимова.

Зараз ви читаєте новину «"Воювати ні з ким не хочу. Пістолет з бронежилетом вдома залишив"- Кварцяний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути