четвер, 12 липня 2012 10:24

Максимов може повернутися в "Кривбас" на заміну Кварцяному

Максимов може повернутися в "Кривбас" на заміну Кварцяному
Віталій Кварцяний пропрацював з "Кривбасом" рівно місяць. Фото: sport-express.ua

Рівно один місяць провів в ролі головного тренера "Кривбасу" Віталій Кварцяний.

Як пише Спорт-Экспресс в Украине, замінивши на цій посаді свого попередника Юрія Максимова, один зі старожилів українського тренерського корпусу провів з криворізькою командою весь підготовчий період до нового сезону. Однак через чотири дні після повернення з тренувального збору у Словенії Кварцяний несподівано залишив "Кривбас".

За неофіційною версією, піти на цей крок його змусили розбіжності, що виникли в процесі вирішення робочих питань з керівництвом клубу.

Як уже повідомлялося, за день до свого відходу з "Кривбасу" керманич криворіжців оголосив шістьом футболістам про те, що вони виставлені на трансфер. Проте в середу всі шестеро - Артем Штанько, Віталій Федорів, Руслан Костишин, Іржі Єслінек, Олександр Іващенко і Сергій Самодін відновили колишній статус, продовживши роботу з командою вже без головного тренера.

По завершенні вечірнього тренування відбулися збори колективу, які провів генеральний директор клубу "Кривбас" Олександр Затулко.

Якщо рішення Кварцяного отримає офіційне підтвердження в клубі, очолити "Кривбас" буде запропоновано одному з вітчизняних фахівців. Серед можливих кандидатів фігурують прізвища раніше працювали в Кривому Розі Юрія Максимова і Олега Тарана.

Зараз ви читаєте новину «Максимов може повернутися в "Кривбас" на заміну Кварцяному». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути