субота, 06 жовтня 2012 21:50

Запорізький "Металург" тричі пропустив від "Волині" у День міста

Запорізький "Металург" тричі пропустив від "Волині" у День міста
Теперішня команда Віталія Кварцяного програла його колишньому клубу ФОТО: zabor.zp.ua

У Запоріжжі пройшов матч 11-го туру української прем'єр-ліги, в якому зустрілися нинішня і колишня команди відомого фахівця Віталія Кварцяного. Результат цього протистояння не на користь нинішньої кар'єри тренера - "Металург" поступився гостям із "Волині" з рахунком 0:3.

На результат цього матчу вплинули події в середині першого тайму, коли у складі команди з Луцька Сергій Пилипчук та Ерік Бікфалві відзначилися протягом хвилини. У другому таймі Володимир Аржанов провів третій гол "Волині", змусивши капітулювати запорожців.

Ця невдача затьмарила святковий настрій городян - у Запоріжжі сьогодні відзначають День міста, а команда, в свою чергу, залишилася на останньому місці турнірної таблиці, пропустивши в останніх двох матчах вісім голів.

"Я не прийму цей результат, тому що я не впізнав свою команду. Треба розбиратися, але тут розбиратися дуже складно. За логікою та підготовкою команда не повинна була так грати. Все сталося з вини кількох гравців, яких тільки можна назвати провідними. Команда була неорганізованою, і це було видно з перших хвилин.

Я відрахував із складу сім людей, які балувалися футболом, напевно, треба відрахувати ще. Я щиро працював місяць, можливо, команда мене не прийняла, але не прийму і я такий результат. Можливо, гравці таємно домовилися. У мене немає пояснення.

Поразка не по грі. Треба поважати себе, адже сьогодні День міста. Половина футболістів не готова до гри, ми не надали гідного опору. Я повідомив команді: якщо хочете, я виїду, але не треба мене плавити, це нечесно", - сказав, зокрема, після матчу Віталій Кварцяний в ефірі українського телеканалу "Футбол".

Чемпіонат України

Прем'єр-ліга.

11-й тур.

Металург З (Запоріжжя) - Волинь (Луцьк) - 0:3

Голи: Пилипчук, 33 (0:1); Бікфалві, 34 (0:2); Аржанов, 50 (0:3).

Металург Запоріжжя: Шевченко, Парцванія, Опанасенко, Тейку, Цуріков, Пісоцький (Лазарович, 27), Соболь, Сидорчук (Лук'янов, 46), Рудика, Жуніор (Воронков, 65), Пуровіч.

Волинь: Литовченко, Шандрук, Шиков (Масло, 53), Занєв, Стевіч, Пилипчук, Бікфалві (Савич, 81), Ізворану, Аржанов, Сімінін, Бабир (Овонікоко, 75).

Попередження: Парцванія, 7; Рудика, 77 - Ізворану, 56.

Зараз ви читаєте новину «Запорізький "Металург" тричі пропустив від "Волині" у День міста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути