вівторок, 19 лютого 2008 14:47

Залцбург більше не хоче боротися за проведення Олімпіади

Після поразки від Сочі на виборах столиці зимової Олімпіади 2014 року, які пройшли 4 липня в Гватемалі, австрійський Зальцбург не буде подавати заявку на Ігри наступного циклу.

- Ми були дуже розчаровані вирішенням Міжнародного олімпійського комітету (МОК) в Гватемалі. Я до цих пір упевнений, що ми пропонували МОК продукт дуже високої якості. Не наша провина, що члени МОК  вирішили рушити в нові регіони, привернути нові ринки. Думаю, причина поразки - саме в цьому, а не в зміні керівництва по ходу заявочної кампанії, як багато хто думає. Більше, в усякому разі, найближчим часом, Зальцбург не подаватиме заявок на проведення Олімпійських ігор. Це дуже витратний процес, великого сенсу в якому ми поки не бачимо, - заявив міжнародний представник заявки "Зальцбург 2014" Франц Кламер.

Зальцбург вибув з боротьби за проведення Зимової Олімпіади-2014 після першого раунду таємного голосування, в якому брали участь 97 членів МОК. У другому раунді місцем проведення Ігор було вибрано російське місто Сочі, що випередило південнокорейський Пьончанг.

"Газета.ру"
Зараз ви читаєте новину «Залцбург більше не хоче боротися за проведення Олімпіади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути