Ексклюзиви
понеділок, 28 листопада 2011 16:41

Жадсон близький до переходу в "Ліверпуль"

Жадсон близький до переходу в "Ліверпуль"

На одному з авторитетних британських джерел з'явилася інформація про те, що півзахисник "Шахтаря" Жадсон вже наступного січня, швидше за все, стане гравцем АПЛ.

"Ліверпуль" стежить за півзахисником донецького "Шахтаря" і збірної Бразилії Жадсоном. 28-річний гравець перебував у сфері інтересів клубу і раніше, влітку міг переїхати в АПЛ, однак цього не сталося. Зараз же "червоні" схоже, дійсно готові до угоди з "Шахтарем".

Незважаючи на те, що "Ліверпуль" значно витратився на гравців середньої лінії в минуле міжсезоння, їм потрібен хтось креативний в центрі півзахисту. Насамперед, це пов'язано з черговою травмою Стівена Джеррарда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жадсон може повернутися до Бразилії

Загалом влітку "Ліверпуль" витратив близько 50 млн євро на тріо півзахисників, Даунінга, Адама і Хендерсона, однак цього "червоним" не достатньо. Жадсон же - гравець високого рівня, який виступає за національну збірну Бразилії і відмінно проявив себе в Copa Americа.

Незважаючи на те, що "Ліверпуль" у пресі не підтверджує те, що збирається придбати гравця, є інформація, що "червоні" дуже близькі до підписання гравця в січні.

12 млн. фунтів стерлінгів - саме така ціна Жадсона, яку "червоні" заплатять за бразильця, якщо клуб АПЛ і гравець зможуть домовитися.

Нагадаємо, що за час перебування в "Шахтарі", що становить 6 років, Жадсон провів за команду більше 130-ти поєдинків і забив 39 м'ячів.

Зараз ви читаєте новину «Жадсон близький до переходу в "Ліверпуль" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути