Ексклюзиви
пʼятниця, 23 листопада 2007 17:32

За участь у відборі до Євро-2008 англійці отримають солідні призові

Футболісти збірної Англії отримають солідні призові за участь у відбірному турнірі Євро-2008, не дивлячись на те, що їх команда не змогла пробитися у фінальний турнір чемпіонату.

Більше інших заробив півзахисник "Ліверпуля" Стівен Джеррард, який отримає близько 150 тисяч фунтів стерлінгів (308,7 тисячі доларів).

Розмір виплат футболістам збірної Англії залежить від кількості матчів, проведених кожним з них у відбірному турнірі Євро-2008. Лідером по цьому показнику є саме Джеррард. У "Ліверпулі" заробіток футболіста складає близько 120 тисяч фунтів в тиждень.

Представник Асоціації футболу Англії (FA) відмовився коментувати питання виплат гравцям збірної, але підкреслив, що ніяких додаткових бонусів за підсумками відбіркової кампанії Євро-2008 для них не передбачено. Відзначимо, що англійські футболісти передають значну частину своїх заробітків в збірній добродійним фондам.

Минулої середи, 23 листопада, англійці зазнали домашньої поразку від Хорватії з рахунком 2:3, в останньому матчі відбірного турніру, хоча для виходу на Євро-2008 їм було досить зіграти внічию. У результаті збірна Англії залишилася на третьому місці в групі Е, пропустивши вперед Росію.

Наступного дня після матчу з хорватами FA оголосила про звільнення головного тренера збірної Стіва Макларена, угода з яким діяла до літа 2010 року. У зв"язку з достроковим розірванням контракту наставник отримає компенсацію у розмірі 2,5 мільйонів фунтів стерлінгів, повідомляє www.lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «За участь у відборі до Євро-2008 англійці отримають солідні призові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути