Ексклюзиви
середа, 21 листопада 2007 10:34

Хиддінк: не вірю в перемогу Хорватії над Англією

Наставник збірної Росії з футболу Гуус Хиддінк зізнався, що не вірить в допомогу команди Хорватії в боротьбі за місце у фінальному турнірі чемпіонату Європи 2008 року, інформує www.lenta.ru.

За словами голландського фахівця, хорватській команді, яка вже гарантувала собі участь в Євро-2008, немає сенсу викладатися в матчі проти Англії.

- Хорватія в попередньому турі зазнала поразку від Македонії, тому вони прагнутимуть хоч би не програти на "Уемблі". Якби я був тренером хорватів, я був би, звичайно ж, задоволений і нічиїй у виїзному матчі проти англійців. Треба бути реалістами: зайняти друге місце в групі практично неможливо. У нас мізерні шанси. Проте, ми гратимемо на перемогу, тому що не можемо собі дозволити програти другий матч підряд, - заявив Хиддінк.

Тільки перемога хорватів на "Уемблі" і виграш збірної Росії у команди Андорри дозволить підопічним Гууса Хиддінка пробитися на чемпіонат Європи. Головний тренер російської збірної відзначив, що в порівнянні з матчем в Тель-Авіві проти Ізраїлю, програного з рахунком 1:2, у складі команди відбудуться зміни - на полі в основному вийдуть ті футболісти, які не брали участь в попередньому матчі.

Матчі Андорра - Росія і Англія - Хорватія відбудуться сьогодні, 21 листопада. Початок обох зустрічей в 22 годині за київським часом. 
Зараз ви читаєте новину «Хиддінк: не вірю в перемогу Хорватії над Англією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути