вівторок, 27 липня 2010 17:01

За два роки до Олімпіади у Лондоні випустили святкові марки (ФОТО)

Рівно два роки залишилося до запалення Олімпійського вогню у Лондоні. Однак вже сьогодні починають святкувати філателісти - британська Royal Mail випустила ювілейні марки із символами Олімпіади.

Олімпіада у Лондоні відбудеться з 27 липня по 12 серпня 2012 року. Це вже третя подібна подія, яку організовує столиці Англії - Лондон вже приймав головне спортивне свято в 1908 і 40 років по тому.

Головна арена Ігор постане в Стратфорді, східній частині Лондону. Змагання будуть також проведені в парках Грінвіч, Регент і Гайд-парку. Тенісисти змагатимуться у Вімблдоні, а марафонці пробіжаться по вулицях Сіті і Вестмінстера.

"За рік до відкриття, на стадіоні почнуть продавати квитки. Зараз ви можете придбати марки", - розповів голова оргкомітету підготовки до Ігор Себастіан Коу.

Серія марок під назвою "На шляху до 2012" представляє всі 32 дисципліни, які будуть представлені на Олімпійських та Параолімпійських змаганнях. Її продаватимуть до 2011 року, а потім замінять наступною серією.

"Це фантастичний збірник всіх змагань. Відтепер, відсилаючи листи, ви можете святкувати Олімпійські ігри", - розповів Філіп Паркер, представник британської королівської пошти.

Gazeta.ua за матеріалами Tvn24

Зараз ви читаєте новину «За два роки до Олімпіади у Лондоні випустили святкові марки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути