неділя, 06 червня 2010 10:56

Режисер "Мільйонера з нетрів" поставить церемонію відкриття Олімпіади-2012

Режисер "Мільйонера з нетрів" поставить церемонію відкриття Олімпіади-2012

Денні Бойлу, режисерові картини "Мільйонер з нетрів", яка отримала вісім премій "Оскар" в 2009 році, запропонували поставити церемонію відкриття Олімпіади-2012 у Лондоні, пише в неділю британська газета The Times.

На думку організаторів літніх ігор, режисер зуміє створити незабутню картину церемонії, як і в його картині, яку критики визнали "візуально приголомшливою". Крім того, тільки Бойл зможе показати Велику Британію як відкрите й різноманітне суспільство.

"Ми хочемо, щоб церемонія стала найобразнішою з тих, що бачив світ", - заявив газеті один із організаторів Олімпіади-2012. Інше джерело підкреслило, що ніяких договорів поки не підписано, однак з впевненістю можна говорити, що режисером заходу стане саме Бойл.

Відповідаючи на питання, чи обговорювалося це з Бойл, співрозмовник газети сказав: "Не можу більше нічого говорити. Це було б чудово, чи не так?". Остаточне рішення має бути прийнято протягом літа.

53-річний Бойл, відзначає газета, живе на сході Лондона, неподалік від місця проведення ігор. Його "Мільйонер з нетрів" отримав "Оскара" за кращий фільм і кращу режисуру, а також головний "Золотий глобус" і ряд інших престижних кінопремій.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Режисер "Мільйонера з нетрів" поставить церемонію відкриття Олімпіади-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути