Ексклюзиви
пʼятниця, 12 грудня 2008 12:22

"На Олімпіади у Ванкувері, Сочі та Лондоні криза не вплине" - президент МОК

Президент Міжнародного олімпійського комітету Жак Рогге вважає, що у його відомства хороші шанси пережити світову фінансову кризу, і не турбується за фінансову складову проведення трьох майбутніх Олімпіад.

Таку думку він висловив на засіданні виконкому в Лозанні (Швейцарія). За його словами, фінансове положення МОК наразі досить міцне, а економічна ситуація у організаторів трьох майбутніх Олімпійських ігор - у Ванкувері-2010, у Лондоні-2012 та Сочі-2014 досить стабільна. "МОК зараз міцно стоїть на ногах і має хороші шанси перечекати бурю, але ми повинні бути реалістами та готуватися до будь-якого повороту подій", - додав Рогге.

МОК вивчив програму підготовки організаторів Ігор у Ванкувері, Лондоні та Сочі. Зі слів Рогге, оргкомітет Ванкувера показав "позитивну" фінансову картину, але повинен проводити гнучку політику можливого використання непередбачених витрат; оргкомітет Лондона зі всіх спонсорів залучив дві третини місцевих компаній; а уряд РФ "вирішить" будь-які проблеми з приватних джерел, повідомляє "ІТАР-ТАРС".

Зараз ви читаєте новину «"На Олімпіади у Ванкувері, Сочі та Лондоні криза не вплине" - президент МОК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути