пʼятниця, 05 жовтня 2012 10:51

З "Оболоні" можуть зняти очки за невиконання рішення Лозанни

З "Оболоні" можуть зняти очки за невиконання рішення Лозанни
"Оболонь" незаконно звільнила Олега Остапенка. Фото: segodnya.ua

У четвер відбулося засідання Контрольно-Дисциплінарної Комісії Федерації футболу України, на якому серед інших розглядалося питання про покарання київської "Оболоні" за неправомірне звільнення футболіста Олега Остапенка в сезоні 2010/2011. Не так давно стало відомо про те, що Лозаннський спортивний арбітражний суд задовольнив позов Остапенка проти свого колишнього клубу, зобов'язавши "пивоварів" виплатити футболісту грошову компенсацію.

КДК ФФУ ухвалив наступне рішення: футбольний клуб "Оболонь" зобов'язаний виплатити футболісту Остапенко фінансову компенсацію протягом 10 днів після офіційного винесення рішення.

У разі невиконання рішення, КДК ФФУ має право зняти з "Оболоні" 3 очки в турнірній таблиці чемпіонату України Першої ліги сезону 2012/2013. Таким чином, "пивовари" ризикують втратити чергові пункти в чемпіонаті.

Нагадаємо, що команда Сергія Конюшенка невдало розпочала сезон, заробивши в 11 матчах всього 16 очок і займаючи після 12-ти турів чемпіонату 9-те місце з відставанням від другого, прохідного місця, на 7 пунктів.

Зараз ви читаєте новину «З "Оболоні" можуть зняти очки за невиконання рішення Лозанни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути