вівторок, 04 вересня 2012 13:55

Рибка тренується в "Оболоні"

Рибка тренується в "Оболоні"
"Оболонь" пішла назустріч Рибці. Фото: shahta.org

Дискваліфікований голкіпер збірної України та донецького "Шахтаря" Олександр Рибка тренується з київською "Оболонню", яка виступає у першій лізі України.

"Так, це правда. Після розриву контракту з "Шахтарем" мій агент зідзвонився з керівництвом "Оболоні", я відразу виїхав до Києва і вже на наступний день був на тренуванні", - наводить слова Рибки Cissoccer.

"Ні, я не став гравцем "Оболоні", просто в моїй ситуації клуб пішов мені назустріч, і я дуже їм за це вдячний. На сьогоднішній день у мене немає іншої можливості підтримувати форму. Паралельно ми займаємося подачею документів до швейцарського суду. Це єдина інстанція, яка залишає якусь надію, і ми будемо боротися до кінця", - розповів голкіпер.

Нагадаємо, що Рибка дискваліфікований на 2 роки за застосування фуросеміду після гри в листопаді 2011 року проти львівських "Карпат". Цей препарат входить до списку заборонених не як допінг, а як агент по приховану допінгу.

Зараз ви читаєте новину «Рибка тренується в "Оболоні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути