четвер, 20 грудня 2012 16:17

З наставником збірної України ФФУ буде визначатися 26 грудня

З наставником збірної України ФФУ буде визначатися 26 грудня
Залишитися має тільки один. Фото: ua-football.com

Перший віце-президент ФФУ Анатолій Попов повідомив, що засідання Виконкому Федерації, на яке буде винесено питання затвердження кандидатури головного тренера збірної України, відбудеться не 24 грудня, як про те говорилося раніше, а 26-го. Причини перенесення не відомі.

"У мене відбулася зустріч з паном Ерікссоном і його агентом, - повідав Попов. - На ній ми обговорили всі питання щодо майбутньої роботи шведського тренера на чолі національної збірної України. Ерікссон дав свою згоду, і висунув певні фінансові вимоги. Ми обговоримо їх на найближчому виконкомі, який відбудеться 26 грудня. Сьогодні ми проведемо аналогічні переговори з іншим кандидатом - Михайлом Фоменком".

Анатолій Володимирович, відповідаючи на питання про "дистанційне керування" збірної Ерікссоном, сказав: "Швед висловив бажання жити в Києві".

Додамо, що за посаду коуча збірної України Ерікссону запропонували тісамі гроші, що і Харрі Реднаппу. І сума шведа влаштувала. Нагадаємо, у випадку з англійцем повідомлялося про 6 млн фунтів на рік ($ 9,5 млн). До речі, Ерікссона супроводжував той самий агент Майкл Морріс, який представляв інтереси Реднаппа.

Зараз ви читаєте новину «З наставником збірної України ФФУ буде визначатися 26 грудня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути