субота, 15 грудня 2012 17:48

"Мілевський з Алієвим тренували б збірну краще, ніж Ерікссон" - Селюк

"Мілевський з Алієвим тренували б збірну краще, ніж Ерікссон" - Селюк
Селюк: "Федерацію можна зрозуміти, але не пробачити". Фото: tavriya.eu

Відомий футбольний агент Дмитро Селюк прокоментував рішення ФФУ залишити в якості кандидатів на пост головного тренера збірної України Свена-Йорана Ерікссона і Михайла Фоменка.

"Вибір, який зробила ФФУ, для мене дуже дивний. Перефразовуючи слова з однієї відомої передачі, Федерацію можна "зрозуміти, але не пробачити". Не пробачити, тому що на кону стоїть репутація України. Давайте подивимося, в який футбол зараз грає той самий Ерікссон. А він грає у футбол, за який звільняють через кілька місяців. Його вигнали з усіх команд, в яких він працював, починаючи з "Манчестер Сіті" і збірної Мексики і закінчуючи "Лестером". Ерікссон вже давно займається не футболом, а своїм життям, і його більше цікавить не те, як побудувати національну збірну, а те, як знайти молоду дівчину і провести з нею вечір. Я навіть скажу, що Мілевський з Алієвим тренували б збірну краще, ніж Ерікссон. Краще буде їх запросити", - сказав Дмитро Дмитрович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ореол великих з конспектами Лобановського - проблема всього "Динамо"- Селюк

"Фоменко? Цього фахівця я знаю не дуже добре, але мене дивує одне: якщо він настільки хороший кандидат, щоб стати тренером збірної, то чому він нікого не тренує вже досить тривалий період? Ось це питання мене дуже цікавить. Дивно, що людина, яка очолює комітет збірних, сам себе, по суті, призначає тренером збірної. Для мене це нонсенс! Я думаю, що взагалі для європейського футболу це нонсенс", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше ФФУ розглядала близько 30 кандидатів на пост головного тренера збірної України.

У кінцевому підсумку "фіналістами" стали швед Свен-Йоран Ерікссон і українець Михайло Фоменко, який очолює нині комітет національних збірних, який входить в структуру Федерації футболу України.

Зараз ви читаєте новину «"Мілевський з Алієвим тренували б збірну краще, ніж Ерікссон" - Селюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути