середа, 05 грудня 2012 13:03

Еріксон залишив тайський клуб і веде переговори з ФФУ

Еріксон залишив тайський клуб і веде переговори з ФФУ
Ерікссона поки не влаштовують умови ФФУ. Фото: ap.org

Один з головних претендентів на пост наставника збірної України Свен-Горан Ерікссон розірвав свій контракт в Таїланді, де він суміщав посади тренера і технічного директора клубу Теро Саса.

"З клубом ми домовилися ще місяць тому, вони обіцяли, що Ерікссон піде. Але в остаточному підсумку контракт був розірваний лише два дні тому", - повідомив бельгійський тренер Стефан Демоль, який замінив Ерікссона в клубі.

У той же час, офіційний представник шведського фахівця Карлос Карвальо вже розповів, що веде переговори з ФФУ, правда тренера поки не влаштовують запропоновані умови.

"Ми вже контактували з представниками Федерації футболу України. Біля Ерікссона є бажання очолити національну збірну України і спробувати вивести їх на чемпіонат світу 2014 року, який відбудеться в Бразилії.

В даний момент ми знаходимося в стадії активних переговорів. Зізнаюся, що поки умови, запропоновані ФФУ, не відповідають нашим очікуванням. Будемо шукати компроміс", - заявив Карвальо.

Нагадаємо, минулого тижня після виконкому ФФУ Анатолій Попов оголосив, що є список з 30 кандидатів на пост головного тренера збірної України, трохи пізніше Михайло Фоменко зменшив список до 24 кандидатів, з яких, за його словами, 16 - іноземні тренери. Зменшити список до декількох кандидатур в найближчі дні повинен президент ФФУ Анатолій Коньков.

Важливим є і питання потенційної зарплати майбутнього наставника. Якщо віце-президент ФФУ Сергій Стороженко заявив, що у федерації гроші народні і ФФУ не збирається платити іноземному тренеру 12-15 мільйонів євро зарплату, то президент Шахтаря Рінат Ахметов одразу ж повідомив, що готовий оплачувати зарплату іноземного тренера збірної зі свого фонду.

Зараз ви читаєте новину «Еріксон залишив тайський клуб і веде переговори з ФФУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути