вівторок, 11 грудня 2012 17:20

"У нас є кошти на будь-якого тренера" - Коньков

"У нас є кошти на будь-якого тренера" - Коньков
Коньков не вважає, що слід поспішати з призначенням тренера збірної. Фото: fanat.ua

Президент Федерації футболу України Анатолій Коньков запевняє, що організація може дозволити собі будь-якого тренера для національної збірної, але при цьому вважає, що з призначенням поспішати не варто, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Це вкрай болюча тема, яка викликає постійні дискусії серед уболівальників і фахівців. Дійсно, певною мірою можна погодитися з критикою на нашу адресу. Нам не вдалося швидко і безболісно знайти заміну Олегу Блохіну. Деякі кандидатури, які ми розглядали з усією серйозністю, встигли прийняти інші пропозиції. Нам потрібен сильний тренер, який не тільки вирішить нашу головну задачу, її поки ніхто не відміняв, - вихід у фінальну частину Кубка світу ФІФА 2014, - але і зможе працювати на перспективу. Ми не боїмося відповідальності і будемо її нести, але потрібно глибоко вивчити питання. У нас є засоби, є умови для роботи будь-якого тренера, і тому не має сенсу поспішати", - сказав Коньков, слова якого наводить прес-служба ФФУ.

Раніше повідомлялося, що керівництво ФФУ скоротило кількість розглянутих претендентів на пост головного тренера національної збірної до п'яти чоловік

Нагадаємо, збірна України з футболу залишається без головного тренера з кінця вересня, після того, як колишній наставник "жовто-синіх" Олег Блохін перейшов працювати в київське "Динамо".

Раніше з'явилася інформація про те, що збірну може очолити відомий шведський фахівець Свен-Горан Ерікссон. Але сам тренер заявив, що не вів переговорів з Федерацією футболу України про роботу з головною командою нашої країни.

Зараз ви читаєте новину «"У нас є кошти на будь-якого тренера" - Коньков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути