субота, 01 грудня 2012 11:59

У списку кандидатів на пост наставника збірної опинилися лише вісім українців

У списку кандидатів на пост наставника збірної опинилися лише вісім українців
Фоменко: "У списку кандидатів не 30, а 24 людини". Фото: fcdynamo.kiev.ua

Голова комітету національних збірних і тренерської ради Федерації футболу України Михайло Фоменко розповів про список претендентів на вакантне місце головного тренера збірної країни.

"Почнемо з того, що мені невідомо, звідки взяли число 30. Насправді прізвищ у складеному нами реєстрі 24. Однак потрібно розуміти таку річ: з тих людей, на яких ми зосередили увагу, десь половина варта грунтовної докладної розмови, а інша, скажімо так, не зовсім.

Веду до того, що спробували окреслити максимально широкий, наскільки це дозволяє здоровий глузд, список фахівців, щоб надалі знати, що працюємо тільки з людьми, які в ньому", - сказав він.

Фоменко розповів про співвідношення вітчизняних та іноземних претендентів.

"Хто в цьому списку? Співвідношення не на користь українців: 8 осіб - з вітчизняним паспортом, 16 - із зарубіжним. У сумі виходить 24. Ось саме ці варіанти і будуть розглядатися профільними підрозділами. Останнє рішення буде колегіальним", - говорить глава комітету.

Нагадаємо, що збірна України залишилася без тренера після відходу в київське Динамо Олега Блохіна. Варіанти із запрошенням Андрія Шевченка і Харрі Реднаппа зазнали краху.

Зараз ви читаєте новину «У списку кандидатів на пост наставника збірної опинилися лише вісім українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути