вівторок, 12 липня 2011 19:05

"Я не хотів нікого принизити" - Мілевський прокоментував свій жест вболівальникам "Шахтаря"

"Я не хотів нікого принизити" - Мілевський прокоментував свій жест вболівальникам "Шахтаря"

Несподіваний резонанс через чотири дні після матчу за Суперкубок України викликала заява президента ФК "Шахтар" Ріната Ахметова про те, що динамівець Артем Мілевський нібито образив уболівальників суперника, відзначаючи забитий м'яч.

"Матчі "Динамо" і "Шахтаря" завжди виходять бойовими, на полі киплять пристрасті, кожна з команд хоче перемогти, - розповів футболіст офіційному сайту "Динамо". - Але це не означає, що ми не поважаємо наших суперників.

Перед початком матчу за Суперкубок України я і мої товариші по команді щиро раділи за гравців "Шахтаря" Вілліана і Селезньова, які, так само як наш капітан Шовковський, отримали призи від Прем'єр-ліги. Ми аплодували тренеру Луческу, який теж заслужено отримав нагороду.

Якщо повернутися трохи назад, то хочу нагадати, що я ніяк не реагував на образливі слова на мою адресу, які звучали на стадіоні в Донецьку. Хоча чути їх було не дуже приємно. Але я не ображаюся, намагаюся розуміти емоції донецьких уболівальників. Думаю і вони в свою чергу повинні розуміти мої емоції.

Після забитого м'яча у ворота "Шахтаря" я не хотів нікого принизити. Запевняю у цьому всіх, хто міг щось неправильно зрозуміти. Я з повагою ставлюся до всіх наших суперників і до їх вболівальників".

Нагадаємо, коли Мілевський святкував забитий гол у ворота "Шахтаря", то підбіг до трибуни вболівальників "гірників" і показав їм руки з опущеними вниз великими пальцями.

Зараз ви читаєте новину «"Я не хотів нікого принизити" - Мілевський прокоментував свій жест вболівальникам "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути