середа, 24 червня 2020 14:34

Вукоєвич залишився без дружини

Вукоєвич залишився без дружини
Огнен Вукоєвич уже переривав стосунки з дружиною.Фото: Gol.Dnevnik.Hr

Колишній футболіст київського "Динамо" і збірної Хорватії Огнен Вукоєвич найближчим часом стане холостяком. Раніше справу проти Вукоєвича за погрозу вбити дружину і її матір закрили, але на цьому сімейне життя для нього закінчилося. Як повідомляє story.hr, дружина ексфутболіста Андрея переїхала з сімейного будинку і винайняла квартиру в іншому районі.

Андрея і Огнен одружилися в жовтні 2016 року, і незабаром в молодій сім'ї з'явився первісток - син Лука. Відносини між ними зав'язалися ще 2008 року, коли футболіст грав у "Динамо", а Андрея тоді ще жила в Загребі. Їм набридли стосунки на відстані, тому дівчина переїхала до Києва наступного року.

Вони розлучилися 2010-го і залишилися в добрих стосунках, але через 4 роки пара знову відновила стосунки і побралася.

8 травня хорватська поліція затримала колишнього гравця збірної в Загребі за підозрою в домашньому насильстві. Вукоєвич з'явився додому п'яним і погрожував вбити дружину, її сестру і матір. Поліція також провела обшук в будинку колишнього футболіста, щоб визначити, чи є у нього вогнепальна зброя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вукоєвича розлютили звинувачення дружини в алкоголізмі

Наступного дня поліція відпустила Огнена, а дружина, яку динамівець "погрожував вбити", не хотіла подальшого переслідування Вукоєвича. За даними хорватських ЗМІ, дружина Вукоєвича вже повідомила правоохоронним органам, що вона не зацікавлена ​​в кримінальному переслідуванні чоловіка, а сказане ним в 4 стінах розцінює вже не як загрозу її життю, а як "вульгарну образу".

Зараз ви читаєте новину «Вукоєвич залишився без дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути