неділя, 10 травня 2020 21:00

Вукоєвича розлютили звинувачення дружини в алкоголізмі

Вукоєвича розлютили звинувачення дружини в алкоголізмі
Вукоєвич одружився в 2016році.фото: jutarnji.hr

Селекціонер київського "Динамо" Огнен Вукоєвич привернув увагу преси і хорватської поліції. Увечері, 7 травня, він прийшов додому напідпитку. Зауваження дружини Андреї – колишньої фотомоделі про алкоголізм розлютило Огнена не на жарт. Він погрожував убити Андрею, її сестру та матір. При спробі викликати поліцію, почав виривати в дружини телефон.

Родичам усе ж удалося викликати копів і підсумком їхнього візиту став переїзд Вукоєвича в найближчий поліцейський відділок. Там Огнен провів усю ніч, а на ранок визнав в інтерв'ю пресі факт сварки з дружиною.

Подружжю заборонили зустрічатися поки не вляжуться емоції і навіть наближатися одне до одного ближче ніж на 200 метрів.

Огнен Вукоєвич народився в 2003. Кар'єру розпочав в клубі "Славен Белупо". згодом були бельгійський "Льєрс", знову Загреб і нарешті київське "Динамо", де Огнен провів свої найкращі 5 років. У 2009 разом із командою виграв чемпіонат і дійшов до півфіналу Кубка УЄФА.

У складі збірної Хорватії їздив на Кубок світу-2014, але на полі не з'являвся.

Після перемоги хорватів над Росією записав відео зі словами "Слава Україні!

В 2013 був відданий в оренду московському "Спартаку", але зіграв за росіян лише 9 матчів. Повернувся до Києва, але стати основним у команді Сергія Реброва не зміг.

Закінчив кар'єру в 2017-ому. Став селекціонером київського "Динамо". Привіз до Києва одного з найкращих гравців нинішнього складу Беньяміна Вербича.

Був помічником тренера збірної Хорватії на Кубку світу-2018. Після перемоги хорватів над Росією записав відео зі словами "Слава Україні!" разом із колишнім одноклубником Домагоєм Відою. Росіяни зчинили скандал і домоглися відсторонення й дискваліфікації Вукоєвича. Віда відбувся легким переляком.

Після світової першості Вукоєвича призначили тренером молодіжної збірної Хорватії.

З моделлю Андреєю Чупор зустрічався з 2008 року. Наступного року пара розірвала стосунки, але невдовзі поновила їх. У 2016 Огнен і Андреєю побралися. У грудні того ж року в подружжя народився син Лука.

Зараз ви читаєте новину «Вукоєвича розлютили звинувачення дружини в алкоголізмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути