пʼятниця, 02 квітня 2010 13:42

Вудс і "Манчестер Юнайтед" стали найдорожчими у світі

Вудс і "Манчестер Юнайтед" стали найдорожчими у світі

Американський журнал Forbes склав рейтинг, у якому фахівці оцінили спортсменів, команди, спортивні заходи і компанії.

Найдорожчим спортсменом названий 34-річний гольфіст Тайгер Вудс, чиє ім"я оцінено в 82 мільйони доларів. У минулому році американець заробив 105 мільйонів доларів тільки за участь у рекламних кампаніях, не кажучи вже про спортивні змагання, які принесли йому 895 мільйонів доларів.

До речі, найбільш високооплачуваним журнал називає Вудса вже кілька років поспіль. Щоправда, скандал в особистому житті гольфіста відвернув від нього деяких рекламодавців.

Нагадаємо, що наприкінці минулого року дружина спортсмена дізналася про його зради. У Вудса було так багато жінок, що йому навіть довелося пройти лікування від сексуальної залежності.

У списку топових гравців також британський футболіст Девід Бекхем і швейцарський тенісист Роджер Федерер, що розділили друге і третє місця відповідно.

Найдорожчим спортивним клубом визнана британська команда "Манчестер Юнайтед", вартість бренду якої - 270 мільйонів доларів.

У рейтингу найдорожчих спортивних подій перемогу отримав матч за звання чемпіона Національної футбольної ліги США "Super Bowl", який оцінили в 420 мільйони доларів. "Нью-Орлеан Сейнтс" і "Інді" зустрілися у фіналі вперше. Ця гра зібрала 74 тисячі вболівальників, а по телевізору її подивилися більше 100 мільйонів людей.

За матеріалами ТСН, Факты и коментарии

Зараз ви читаєте новину «Вудс і "Манчестер Юнайтед" стали найдорожчими у світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути