пʼятниця, 29 листопада 2013 14:01

"Всі будуть агресивні": "Будівельник" потренувався перед ЦСКА
11

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Сьогодні, 29 листопада, київський "Будівельник" зіграє з московським ЦСКА матч Євроліги. Зустріч розпочнеться о 19:00 у столичному Палаці Спорту. Вчора кияни провели відкрите тренування.

"ЦСКА — дуже сильний суперник. Там є 12 гравців, які можуть вирішити долю матчу, - каже центровий Даріуш Лавринович. - Але ми здатні їх перемогти. Нам потрібно грати як одна команда та проявити агресивність. У своєму залі ми здатні це зробити.

В Євролізі не тільки кожна гра, але й кожне очко може вирішити долю виходу у ТОП-16. З кожним матчем ми граємо все краще. Якщо ми будемо аналогічно діяти у матчі ЦСКА, то впевнено виграємо. Але нам потрібно грати як команда, допомагати один одному у нападі та захисті."

Тренер "Будівельника" Айнарс Багатскіс досі не може розраховувати на травмованого капітана Артура Дроздова.

"Теоретично все зрозуміло, що потрібно зробити, щоб вийшла успішна гра. ЦСКА грає у терплячий баскетбол. Команда чудово використовує всі помилки суперника. Нам не треба дивитися на табло, грати у свій баскетбол і діяти без спадів. Можу пообіцяти, що ми зробимо все, що від нас залежить і що ми можемо. Всі будуть заряджені та агресивні.

Без Дроздова дуже важко. Якщо в Євролізі ми можемо якось компенсувати його відсутність, то у Суперлізі це дуже важко зробити."

Цього тижня "Будівельник" поповнився американцем Декуаном Куком. Захисник, який виступав за чотири команди НБА, дебютував у складі "Будівельника" у матчі проти лідера Суперліги БК "Донецьк".

"На початку матчу була певна скованість у моїх діях. Це цілком нормально, адже я грав за нову команду. Також потрібно було пристосуватися до нового, не американського стилю баскетболу. Перші два дні у місті і сидів біля комп'ютера і ще не встиг познайомитися з Києвом", - зізнався після гри з "Донецьком" Кук.

Також додамо, що цього тижня "Будівельник" припинив співпрацю із американським форвардом Майкою Доунсом.

Відзначимо, що "Будівельник" перебуває на останньому місці в своїй групі А. Команда Багатскіс виграла один матч і зазнала п'ять поразок.

Зараз ви читаєте новину «"Всі будуть агресивні": "Будівельник" потренувався перед ЦСКА ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути