пʼятниця, 15 листопада 2013 15:40

"Будівельник" дав бій "Барселоні" у матчі тижня Євроліги
18

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Київський "Будівельник" зіграв черговий матч Євроліги - найпрестижнішого європейського баскетбольного турніру. Вчора у переповненому Палаці Спорту команда Айнарса Багатскіса гідно протистояла каталонській "Барселоні", але поступилася з рахунком - 74:84 (21:24, 27:22, 8:16, 18:22).

Після двох чвертей "Будівельник" випереджав гостей на два очки. Але друга половина матчу була за гравцями "Барселони".

Найкращим у складі господарів став литовський центровий Даріуш Лавринович. Гравець набрав 21 очко і зробив сім підбирань. У "Барселони" 20 очок на рахунку Дорсі.

Відзначимо, що господарі грали без свого травмованого капітана Артура Дроздова. Баскетболіст весь матч перебував на лаві запасних "Будівельника" і підтримував своїх партнерів.

"Нам його дуже не вистачало, - каже Багатскіс. - Артур — врівноважений і спокійний гравець, який грає більше головою, ніж ногами. Нам бракувало його спокою. Ми дійсно втратили лідера".

"Головне, що хлопці старалися, - каже після матчу центровий "Будівельника" Михайло Анісімов. - Після кожного матчу ми розбираємо свої помилки, стараємося над ними працювати. З "фізикою" у нас все добре, нам просто трохи не пощастило."

Наставник "Барселони" Хаві Паскуаль залишився задоволений результатом гри.

"Це була дуже важлива гра для двох команд, - зазначив Паскуаль. - Сьогодні ми вдало зіграли в атаці, але на старті поєдинку у нас виникли проблеми із захистом. Ми не могли віднайти чітку схему дій. У другій частині гри ми діяли активніше."

Поєдинок проходив у рамках Матчу Тижня Євроліги і транслювався на 70 країн світу. Гра розпочалася з ефектного представлення баскетболістів "Будівельника".

Підтримати команду прийшли народний депутат від ВО "Свобода" Ігор Мірошниченко та футболісти Денис Гармаш та Артем Кравець.

"Будівельник" вже пройшов половину групового етапу Євроліги. Команда розташувалася на останньому місці з однією перемогою в активі і чотирма поразками. Лідирує "Фенербахче".

Наступний поєдинок у Євролізі "Будівельник" проведе проти "Фенербахче" на виїзді 22 листопада.

Зараз ви читаєте новину «"Будівельник" дав бій "Барселоні" у матчі тижня Євроліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути