четвер, 14 листопада 2013 13:01

"Голодний і злий гравець - це вже половина перемоги" - наставник "Будівельника" про матч Україна - Франція

"Голодний і злий гравець - це вже половина перемоги" - наставник "Будівельника" про матч Україна - Франція
Айнарс Багатскіс ФОТО: isport.ua

Тренер київського "Будівельника" Айнарс Багатскіс прокоментував майбутню гру плей-офф чемпіонату світу збірної України проти Франції на "Олімпійському".

"Я також частково живу матчем Україна — Франція, - каже Багатскіс. - Після "Барселони" подумаю про цей поєдинок.

Повірте, я не за чутками знайомий з футболом, хокеєм та гандболом. У всіх командних видах спорту є одне спільне. На поле виходить голодний і злий гравець, який хоче показати свою агресію, гравець, який гідний бути у збірній, який хоче показати свій кращий футбол і битися за свою країну, якому не байдужий підсумковий результат. Потім вже справа за розумними тактичними рішеннями та всім іншим. Якщо все це буде, то це вже половина перемоги. Я впевнений, що у збірної України будуть всі ці якості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без капітана: "Будівельник" втратив Дроздова перед "Барселоною"

Чи піду на стадіон? Ні. Інколи потрібно побути самому. А можливо і піду. Не буду робити категоричних заяв. Правда, наскільки я знаю, вже всі квитки розкуплені. Якщо буде можливість, то відвідаю матч. Не все від мене залежить. Коли закінчиться зустріч з "Барселоною", то мені потрібно вже думати про наступний поєдинок "Будівельника". У нас багато роботи.

Минулого року я двічі був на футболі. Я в захваті від вашого стадіону (НСК "Олімпійський"). Мені сподобалася атмосфера під час матчів. У мене доволі публічна і голосиста робота. Ви це чуєте під час наших матчів. Це не мій справжній голос. Насправді він зовсім інший. Тому інколи мені хочеться побути самому і в тиші", - каже Багатскіс.

Нагадаємо, сьогодні "Будівельник" зіграє проти "Барселони" у матчі 5-го туру Євроліги. Початок поєдинку о 21:45. Пряма трансляція на телеканалі "2+2".

Збірна України прийме Францію у п'ятницю, 15 листопада.

Зараз ви читаєте новину «"Голодний і злий гравець - це вже половина перемоги" - наставник "Будівельника" про матч Україна - Франція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути