Ексклюзиви
середа, 13 листопада 2013 13:23

Футболісти підколювали Тимощука на тренуванні збірної України
22

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Національна збірна України готується до матчів плей-офф проти Франції. Вчора команда провела відкрите тренування у Кончі-Заспі, перед яким тренер Михайло Фоменко та гравці поспілкувалися з журналістами.

Окрім вітчизняних ЗМІ за тренуванням українців спостерігали російські та французькі журналісти. Гості найбільшу увагу приділили капітану збірної Анатолію Тимощуку. Півзахисник минулого сезону виграв Лігу чемпіонів з "Баварією", за яку виступав разом із лідером французів та фаворитом у боротьбі за Золотий м'яч Франком Рібері.

Французький журналіст постійно курив. Можливо, побачене на тренуванні змусило чоловіка так нервувати.

"Не спеши. Поговори еще", - підколювали збірники Тимощука, який говорив з журналістом. Збірна якраз розпочала тренування. Тимощук приєднався до партнерів під час другого кола.

Відзначимо, що всі 25 викликаних на збір гравців займалися у загальній групі. Зі здоров'ям у футболістів все у порядку. Голкіпери працювали окремо. Асистент Фоменка Олександр Заваров вирішив перевірити, як воротарі вміють грати ногами. Посмішка на обличчі Олександра Анатолієвича свідчила, що з цим все добре.

Польові гравці поділились на дві групи і працювали над прийомом та передачею м'яча партнеру. В одному з епізодів Тимощук вирішив змінити бутси. Тренер дав вказівку зачекати на гравця.

"20 одного не ждут", - сказав хтось із гравців. Анатолій швидко перевзувся і встиг за всіма.

Після цього футболісти зіграли двосторонку. Також вчора збірники переглянули відео матчів збірної Франції проти Іспанії та Білорусі.

15 листопада Україна прийме французів на "Олімпійському". Матч-відповідь пройде 19 листопада у Парижі.

Зараз ви читаєте новину «Футболісти підколювали Тимощука на тренуванні збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути