понеділок, 09 серпня 2010 17:59

"Врахуємо побажання Газзаєва" - Маркевич

"Врахуємо побажання Газзаєва" - Маркевич
Сьогодні, 9 серпня, національна збірна України розпочала підготовку до товариського матчу проти Нідерландів. На матч з віце-чемпіоном світу Мирон Маркевич викликав 18 футболістів.

"Ніхто з викликаних гравців травм у матчах 5-го туру Прем"єр-ліги не отримав, - каже Мирон Богданович під час прес-конференції у Будинку футболу. - У нас мало часу на підготовку до матчу, тому займемось реабілітацією футболістів. Головне відновити наших збірників."

На матч з Україною голландці приїдуть без жодного учасника мундіалю.

"Краще було грати з "основою" команди, але зараз тренери перевіряють найближчий резерв збірної. У Голландії багато сильних футболістів, тому навіть не знаю з яким складом краще грати. Взагалі нас більше хвилює гра нашої команди. Нам важливо показати змістовні дії і досягти позитивного результату. Ми вперше зіграємо таким складом – з Романчуком та Федецьким. Задня лінія збірної виглядатиме по-іншому."

Наставник "Динамо" Валерій Газзаєв розкритикував Маркевича за виклик до збірної лідерів "біло-синіх" - Шевченка, Мілевського і Михалика. У киян на носу матч Ліги Чемпіонів проти "Аякса" (17 серпня).

"Розумію Газзаєва. Він переживає за фізичний стан гравців. Врахуємо його побажання, але мова йде про матч національних збірних, де потрібно показати якісну гру."

Після матчу з "Динамо", в якому "Металліст" програв киянам з рахунком 1:2. Маркевич сказав, що захисник Папа Гуйє "зробив все для перемоги суперника".

"Зараз Папа перебуває не у найкращій своїй формі, але я ставлю його на матчі. Мені відомі його можливості. Його натуралізація – це питання часу. Ми працюємо у цьому напрямі. Тим більше він відмовився від збірної Сенегалу. Мова про натуралізацію Едмара не йде."

Нагадаємо, матч Україна – Нідерланди пройде 11 серпня у Донецьку. Початок поєдинку – о 21:00.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Врахуємо побажання Газзаєва" - Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути