понеділок, 09 серпня 2010 16:52

Збірна України зіграє з Німеччиною

Збірна України зіграє з Німеччиною
Федерація футболу України веде переговори з іншими асоціаціями по проведенню товариських матчів. Серед потенційних суперників – збірні Азії та Південної Америки. Про це сьогодні на прес-конференції заявив віце-президент федерації Володимир Лашкул.

"Ми кожного дня радимося з Мироном Маркевичем, - каже Лашкул, - 13-14 серпня у Києві гостюватиме президент чилійської футбольної асоціації. Товариський матч зі збірної Чилі має відбутися 7 вересня цього року. З місцем проведення ми ще визначаємося. Можливі варіанти – Дніпропетровськ і Харків. Поєдинку з Аргентиною не буде. Збірна хотіла надто велику суму."

11 листопада 2011 року українці зіграють з командою Німеччини, якщо ті уникнуть участі у матчах плей-офф Євро-2012.

Нагадаємо, 11 серпня "синьо-жовті" зіграють з Нідерландами (Донецьк, "Донбас Арена"), 4 вересня - з Польщею (Варшава), 8 жовтня − з Канадою (можливий варіант Львів) і 17 листопада − зі Швейцарією (Женева).

12 жовтня українці можуть зіграти з Уругваєм (команда стала четвертою на ЧС-2010). ФФУ також веде паралельні пошуки іншого суперника.

"У договорі на проведення товариського матчу з федераціями буде пункт про участі у поєдинку зіркового складу з обох сторін, - пояснює Лашкул, - з Нідерландами вийшов форс-мажор (на матч з Україною не приїде жоден учасник ЧС-2010). Контракт з ними був підписаний ще у 2007 році. У Голландії ми програли їм з рахунком 3:0. Тепер пройде матч-відповідь. Мабуть, вони не розраховували, що дійдуть до фіналу ЧС-2010. Тепер хочуть дати перепочити учасникам мундіалю."

Якби матч не відбувся, то ФФУ отримала б від національної асоціації Нідерландів 500 тисяч євро.

"Ми перевірили весь світ, але усі збірні зайняті, тому переконали голландців зіграти матч і привезти в Україну наближений до основи склад."

Гра у Донецьку відбудеться у середу, 11 серпня, і розпочнеться о 21:00.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Збірна України зіграє з Німеччиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути